|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Cerrados. |
Data corrente: |
15/05/2000 |
Data da última atualização: |
15/05/2000 |
Autoria: |
GARCIA, J. C. |
Título: |
The economics of technology development for abiotic stress in the cerrado of Brazil and its potential use in other environments and cultures. |
Ano de publicação: |
1998 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORKSHOP TO DEVELOP A STRATEGY FOR COLLABORATIVE RESEARCH AND DISSEMINATION OF TECHNOLOGY IN SUSTAINABLE CROP PRODUCTION IN ACID SAVANNAS AND OTHER PROBLEM SOILS OF THE WORLD, 1998, [West Lafayette], USA. Procedings. [West Lafayette]: Purdue University, [1998?]. |
Páginas: |
p.63-68. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Brasil; Cultura agricola; Producao potencial; Production possibilities. |
Thesagro: |
Cerrado; Solo Ácido; Tecnologia. |
Thesaurus Nal: |
acid soils; Brazil; crops; technology. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00949naa a2200253 a 4500 001 1546174 005 2000-05-15 008 1998 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aGARCIA, J. C. 245 $aThe economics of technology development for abiotic stress in the cerrado of Brazil and its potential use in other environments and cultures. 260 $c1998 300 $ap.63-68. 650 $aacid soils 650 $aBrazil 650 $acrops 650 $atechnology 650 $aCerrado 650 $aSolo Ácido 650 $aTecnologia 653 $aBrasil 653 $aCultura agricola 653 $aProducao potencial 653 $aProduction possibilities 773 $tIn: WORKSHOP TO DEVELOP A STRATEGY FOR COLLABORATIVE RESEARCH AND DISSEMINATION OF TECHNOLOGY IN SUSTAINABLE CROP PRODUCTION IN ACID SAVANNAS AND OTHER PROBLEM SOILS OF THE WORLD, 1998, [West Lafayette], USA. Procedings. [West Lafayette]: Purdue University, [1998?].
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Cerrados (CPAC) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
22/10/2012 |
Data da última atualização: |
22/02/2016 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
VAZ, A.; SOUZA, V. S.; MARTELLI, S. M.; TAKEITI, C. Y.; CARVALHO, C. W. P. de; ALVES, G. L.; FAKHOURI, F. M. |
Afiliação: |
ANDREA VAZ, UNIFIA/UNISEPE; VIVIANE SILVA SOUZA, SENAC; SILVIA MARIA MARTELLI, UFSC; CRISTINA YOSHIE TAKEITI, CTAA; CARLOS WANDERLEI PILER DE CARVALHO, CTAA; GISELE LETÍCIA ALVES, UNIVERSIDADE DE TAUBATÉ; FARAYDE MATTA FAKHOURI, UNICAMP. |
Título: |
Development and sensorial analysis of a cereal bar containing linseed, quinoa and algaroba. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Amaranto; Análise sensorial; Barra de cereal. |
Thesagro: |
Linhaça; Manga; Quinoa. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/68414/1/2012-141.pdf
|
Marc: |
LEADER 00909nam a2200241 a 4500 001 1937357 005 2016-02-22 008 2012 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aVAZ, A. 245 $aDevelopment and sensorial analysis of a cereal bar containing linseed, quinoa and algaroba. 260 $aIn: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM.$c2012 650 $aLinhaça 650 $aManga 650 $aQuinoa 653 $aAmaranto 653 $aAnálise sensorial 653 $aBarra de cereal 700 1 $aSOUZA, V. S. 700 1 $aMARTELLI, S. M. 700 1 $aTAKEITI, C. Y. 700 1 $aCARVALHO, C. W. P. de 700 1 $aALVES, G. L. 700 1 $aFAKHOURI, F. M.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|